2015. február 20.

Pastor Chris : A Győztes Élet

Készítette: Zoltan Berki

Tudjuk pedig, hogy azoknak, akik Istent szeretik, minden javukra van, mint akik az ő végzése szerint hivatalosak (Róma 8:28).

Újjászületve, a szellemi királyságba születtél. A szellemi királyság nagyobb, mint a fizikai világ; valójában az uralja a fizikai világot. Például, ha kértél Istentől munkát vagy egy gyermeket, előléptetést, stb..., Ő azt elérhetővé fogja tenni számodra a szellemi birodalomban. Ha te azt meg tudod ragadni, meg tudod tartani a szellem birodalmában, semmi sem állíthatja meg azt attól, hogy megnyilvánuljon fizikálisan. Azonban nagyon sokan nincsenek tisztában azzal, hogyan intézzék el ezeket a dolgokat a szellem birodalmában.

A Biblia azt mondja, hogy járj szellemben (Galata 5:16). Hogyan jársz szellemben? Úgy, hogy az Igében jársz. Jézus azt mondta a János 6:63-ban, "...a beszédek, amelyeket én szólok néktek, Szellem és élet." Tehát, győztes életet élni annyit tesz, mint az Igében élni. Ez nem azt jelenti, hogy nem lesznek krízisek, vagy nem fogsz problémákkal szembesülni az életben; ehelyett inkább, amikor jönnek, majd "kenyerek" lesznek számodra; dicsőségben fogsz járni. Hallelúja! Amikor ezt elismered és eszerint működsz, a győztes életed számodra nem rejtély lesz, hanem mindennapos tapasztalat.

Sokkal több van az életben annál, mint amit a fizikai szemed láthat. Az 1 Korintus 2:12 azt mondja, "Mi pedig nem e világnak szellemét vettük, hanem az Istenből való Szellemet; hogy megismerjük azokat, amiket Isten ajándékozott nékünk." Ha figyelmet fordítasz Isten Igéjére, a Szent Szellem feltárja a szellemednek a Krisztusban való győztes élet valóságát. Ez Isten vágya a számodra. Azt mondta Pál Apostolon keresztül: "Szeretett barátom, kívánom, hogy mindenben jól legyen dolgod, és légy egészséges, amint jó dolga van a szellemednek" (3 János 1:2).

Győztes életet élni minden nap olyan egyszerű, mint "Igent" mondani Isten Igéjére és aszerint cselekedni.

I ma
Drága Atyám, köszönöm a győztes életemet Krisztusban. Teljes bizonyságot teszek arról, amit Krisztus értem tett, mindennap diadalmasan élek az Ő nevében és a Te dicsőségedre. Sose kerülhetek hátrányos helyzetbe, mert Isten Igéjében élek, mely megtermeli bennem és számomra az eredményét annak, amit mond, a Jézus Nevében. Ámen.

További Tanulmányok: 1 János 4:4; Zsoltárok 16:5-6 TLB; Péter Apostol II. levele 1:2-4




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.