2014. július 2.

Kenneth E Hagin: Miért mulasztják el sokan elfogadni a gyógyulásukat?

Mert Isten az, aki munkálja bennetek mind az akarást, mind a munkálást jó kedvéből. (Filippi 2,13)

Az első számú indok, ami miatt az emberek kudarcot vallanak a gyógyulásuk elfogadásában, hogy nem hiszik el, hogy Isten akarata az, hogy egészségesek legyenek. Sokan azt mondják: lehet, hogy a betegséggel Istennek bizonyos tervei vannak. Nem, neki ilyen tervei nincsenek!

Isten akarata számodra és számomra is az, hogy egészségesek legyünk. Tehát én egészséges maradok, mert tudom, hogy ez az Ő akarata. A Filippi 2,13 szerint Isten munkálja bennem mind az akarást, mind a cselekvést az Ő tetszésére. Ő munkálja bennem - mindennap - az Ő jó tetszéséből az én akarásomat és cselekvésemet.

A gyógyulást illetően, Isten akaratával kapcsolatban szükséges feltenned egy kérdést: hogyan tudod ezt magadban tisztázni? Hogyan fogsz rájönni, mi Isten akarata? Menj az Újszövetséghez, és találd meg a választ.

Egy végrendelet elolvasásakor valaki felolvassa az utolsó rendelkezést, akaratot - a végrendeletet. A végrendelet egy rendelkezés, és az Újszövetség (Újtestamentum=végrendelet) Isten akarata. Ez az Ő terve, célja. Amit csak akar, hogy birtokolj az életben, az mind megtalálható ebben a szövetségben.

Isten akarata nem csak az, hogy meggyógyítson téged, de az is, hogy mindenkit meggyógyítson, aki beteg. Mert a gyógyulás Isten megváltói tervében benne van. Ezt fogadd el egyszer s mindenkorra az elmédben és a szívedben. Már nincs szükség arra, hogy megkérdőjelezd. És arra sincs szükség, hogy ezen csodálkozz. Mert ezt már tudod!

Megvallás: Isten azt akarja, hogy jól legyek, hogy egészséges legyek. Az Isten akarata, hogy teljes egészségben legyek, hogy itt a földön életem teljes hosszát leéljem betegségek, gyengeségek, fájdalmak nélkül. Ez Isten akarata! Ma elfogadom az Ő akaratát!

Fordította: O.T
„Health food” (Egészséges étel) c. könyvből




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.