2012. január 6.

PRÓFÉCIA 2012-RE - Kenneth Copeland



Keresztény Filmek, 2012. január 6., 9:04

Mi a helyzet 2012-vel? Mit tartogat? Mire számíthatunk? Mit tartogat a nemzetek számára? Mit tartogat Izrael és a Gyülekezet számára?

"Van egy hatalmas tárházam. Ebben a legvadabb álmaidnál is sokkal nagyobb gazdagság halmozódott fel, amit számodra helyeztem el még e világ alapjainak felvetése előtt. Sokkal több van itt elraktározva, mint amit a Gyülekezet valaha is igényelt. Én soha nem tartottam vissza semmit a Gyülekezettől!" - ezt mondja az Úr, a bőség Istene.

"Mindezt elérhetővé tettem a számodra. Belehelyeztem az Igémbe. Adtam neked egy ígéretet, és mögé álltam a Vérrel, Megváltód drága Vérével. Viszont nagy elmaradásban van a népem azoknak a dolgoknak a megragadásában, amit Én biztosítottam nektek. De ezt mondom: Van egy nép a földön. Van egy nép ezen a világon. Van egy erős és hatalmas nép, amely sokkal erősebbé, hatalmasabbá és bátrabbá növekszik, hogy megragadja és igényelje hitben azokat a dolgokat, amelyeket nektek halmoztam fel. Ez izgalomba hoz engem - mondja az ÚR - mert mindez mindig is a tiétek volt!"

Óh, és mi a helyzet 2012-vel?
2012 a csupa meglepetés éve! Néhány meglepő dolog fel fogja rázni az embereket, némelyik pedig össze fogja rázni őket. De mindazokat, akik hallgatnak az Én hangomra, akik elérhetővé teszik magukat a Szellemem és az Igém számára, azoknak meglepetéseket tartogat. Ó, nem a világról és a testi keresztényekről beszélek.
A ti meglepetéseitek nagy hirtelenséggel jönnek majd. Ahogy az Igémben is mondtam: "És nagy hirtelenséggel rájuk szálla".

Széles mosollyal az arcodon fogsz felállni, és azt mondod: "Ezt nagy hirtelenséggel kaptam, igaz? Óh! Igen!" De ez nem okoz majd neked meglepetést, mert megmondtam az Igémben, hogy megmutatom az eljövendő dolgokat.

Megmondtam az Igémben, hogy amit mondok, azt a Szent Szellem hallja és kijelenti nektek. És vannak közöttetek, akik keresik az Én hangomat, keresik az Én Igémet, kutatják az Én Nevemet, akik a szemembe néznek, miközben Én is a szemükbe nézek. És együtt fogunk ebben járni, és együtt fogunk keresztüljutni ezen, és eljön az idő, amikor csak mosolyogsz Rám, és Én csak mosolygok rád, és azt mondod:

"Ha-ha-ha! Mindig is tudtam, dicsőség Istennek! Az én Atyám megmutatta, hogy ez eljön, és én teljes mértékig fel voltam rá készülve, így nem ért váratlanul. De ez mégis egy meglepetés, ami ért engem. Ó, micsoda öröm, micsoda izgalom, micsoda jóság! Kíváncsi vagyok, mit készített még az Atya nekem. Halleluja, dicsőség Istennek!"

 2012? Beszélek neked 2012-ről!
Ez a hatalmas öröm éve lesz azoknak, akik ismerik az örömöt. Ez a bámulatos áttörések ideje lesz! A győzelem ideje! Ez az az idő, amikor az emberek elkezdik felismerni, hogy az Igém egy Élő Ige, hogy a Szellemem az Élő Szellem, és azt, hogy Te vagy az én hangom a Földön. És a te hangod a győzelem hangja!
Szóval örvendezz, és kiálts, és értsd meg, hogy azokat az áttöréseket, amiket kerestél, ami felett virrasztottál, ami felett imádkoztál, amikért megálltál hitben, karnyújtásnyira vannak hozzád, ezért ne engedd el azokat. Ne add fel, mert már közel vannak! Ezek már a küszöbön állnak! Dicsőség Istennek!

"Ne féljetek! Ne aggódjatok az Egyesült Államok miatt. Ne féljetek a köztársaság kudarca miatt. Ez nem az az idő, amikor a nemzet elbukik. Még nem végeztem vele. És ez sokak számára meglepetésként hathat, de ez a nemzet még nem végzett velem." - mondja az Úr.

Van egy elvégzendő munkánk. És ez az év olyan lesz, mint ami még nem volt, ami miatt a nemzet aggódik.  És sokan mondják majd: "Óh, jaj nekünk! Óh, jaj nekünk!" És tudjátok mit? Jaj lesz nekik, csapás fogja érni őket. 
És lesznek mások, akik azt mondják: "Ó, mi nem tudunk győzni! Nem tudunk győzni! És ők nem is fognak győzni.

De lesznek olyanok, akik azt mondják: "Ha-ha-ha. Ez a nagyság ideje! Amerika ismét! Óh, ez az én nemzetem, és ez Isten nemzete, és pontosan ott vagyunk, ahol lennünk kell. Pontosan ott tart bennünket, ahol Ő akar bennünket, és a jövőnk ragyogó, mert Isten még mindig Isten az Amerikai Egyesült Államok felett".

Szóval örvendezzetek, és hallassatok boldog hangot, mert a Dicsőség Ura még mindig a trónon ül, és az imák megváltoztatják a dolgokat, és együtt még nagyobb győzelmek felé megyünk!

Óh, igen! 2012 a csodák ideje! Csodák, amik úgy tűntek, sosem jönnek el, de itt vannak! Olyan atmoszféra van jelen, ami elősegíti a csodákat, amelyek egyre csak növekednek, és növekednek, majd hatalmasan megnyilvánulnak 2012 első negyedévében és folytatódnak egész évben, sőt 2013-ban is.

"Előre örvendezek 2012-nek." - mondja az Úr. "Én tudom, hogyan fog napvilágra jönni. Már foglalkoztam ezzel az Igémben. A jövőtök minden időben jobbnak látszik. Természetesen az Én szemeimen keresztül kell ezt néznetek." - mondja a Kegyelem Szelleme.

Ahogy korábban is mondtam, örvendezzetek, mert eljött a ti időtök!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.