2012. január 29.

Imádság: A helyes értékelésért


Istenem! Mennyire meg tud szépülni a múlt. Még annak számtalan nehézsége, kínja, nyavalyája is. Pedig helyén és értékén kezelni akkor tudunk valamit, ha ígéreteid fényébe állítjuk bele. Ebben kérem segítségedet! Ámen

1 megjegyzés:

  1. Mi Atyánk Ki Vagy A Mennyekben A Te Nevedben Szent Minden Szó
    Eljön A Te Országod Megvan A Te Akaratod A Mennyben, A Földön Is
    Megadod A Mi Mindennapi Kenyerünket
    Megbocsátod A Mi Vétkeinket Miként Mi Is A Vétkeseknek
    Nem Kísértesz Minket És Megszabadítasz a gonosztól
    Tiéd Az Ország A Hatalom És A Dicsőség Mindörökké Ámen.

    Istenünk. Magadra Vetted A Múltunk. Elhordoztad Szenvedéseink. Köszönjük Kereszted És Véred. Köszönjük Békéd, Békéltetésed, Irgalmasságodat És Együttérzésedet. Köszönjük Megtérésünk Helyét És Az Emlékeztetés Jelét. Köszönjük Kezed Vezetését, Lelked Mértékét. Köszönjük, Hogy Erőd Által Az Erőtlenek Erőtlenségeit Hordozzuk. Köszönjük, Hogy Nem Magunknak Kedveskedünk. Köszönjük, Hogy Mindenikünk A Mi Felebarátainknak Kedveskedünk, Az Ő Javukra, Épülésükre. Köszönjük A Szelídség Lelkét. Köszönjük, Hogy Jó Mérékkel Mérünk. Köszönjük Kincsünk A Mennyekben. Köszönjük, Hogy Parancsolataidban Járunk, Dicsérünk, Hogy Keressük A Másét! Dicsérünk, Hogy Te Ráadásként Túlcsordulóan Megadod Azt, Ami Számunkra Elkészítettél! Dicsérünk, Hogy Minden Szavad, Fény És Ígéret! Magasztalunk, Hogy Te Keresel Minket És Tanítasz, Hogy Parancsolataidat Megőrizze Elménk! Kérünk Segíts Jézus Krisztus Szeretetével Szólanunk Egymáshoz! Imádunk, Hogy Te Teszel Képessé Mindenkor Igyekezni, Hogy Megtartsuk A Lélek Egységét, A Békességnek Kötelében. Egy A Test És Egy A Lélek, Miképen Elhívásunknak Egy Reménységében Hívattunk El Is. Egy Az Úr, Egy A Hit, Egy A Keresztség. Köszönjük És Dicsérünk, Hogy Megismerjük A Krisztusnak Minden Ismeretet Felülhaladó Szeretetét És Beteljesedünk Egész Teljességedig! Köszönjük, Hogy Meggyökerezünk És Alapot Veszünk A Szeretetben És Hatalmasan Megerősödünk A Te Lelked Által A Belső Emberben, Hogy A Hit Által A Krisztus A Mi Szívünkben Lakozzon Mindenkor! Halleluja! A Jézus Krisztus Nevében Ámen.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.