2015. augusztus 2.

Guti Tünde: ISTEN GYERMEKE VAGYOK!

                                  (Vallomás)

Ez a tény minden mást felülír! Monumentális erő, mint ahogy a vízesés a mélybe zuhan. Vagy amikor egy hatalmas hegy lábánál az ember átérzi parányi voltát a fölé magasodó sziklacsúcs alatt… De hasoníthatom ezt a felhők felett szabadon szárnyaló sasok szárnyalásához is, vagy a végtelenbe tűnő mezők képéhez…

Ám ezek csak érzések. Gyenge próbálkozások annak kifejezésére, amit megtapasztaltam. Talán nincs is rá szó, amivel megfogalmazhatnám, mit jelent a sötétségből kilépni a fényre, a halálból kijönni az életre, megbilincselt fogolyból szabaddá válni, ellenségből baráttá és családtaggá, átkozottból áldottá!

Isten gyermeke lettem! Az Ő kimondhatatlan irgalmából magához vont, egészen közel: Jézus az út és az ajtó az Atyához. Megtisztított, és megérthettem a kereszt jelentőségét.

Újjá teremtett Igéje által, ezért örökre meggyűlöltem a Tőle elválasztó bűnt. Elhagytam minden régit az Egyetlenért: Jézusért. Megváltoztattam a gondolkodásomat, és most már az egész életvitelemet ahhoz szabom, aki szent, tiszta, emésztő tűz, örökké áldandó Isten!

Szeretem Őt és az Ő Igéjét, ezért minden igyekezetemmel arra törekszem, hogy még jobban megismerjem kijelentéseit, akaratát, és iránta való szeretetemet teljes odaadásban, engedelmességben és imádásban fejezzem ki.

Isten gyermeke lettem! Az Igazságot befogadva, tiszta és szabad. Felszabadítva az Isten mélységes kinyilatkoztatásainak megértésére. Szabad a kínzó félelmektől, a hazug hitetésektől és a bűn igájától, szabad az önmagam megtagadására és a kereszt naponkénti felvételére, szabad a mások iránt szolgáló szeretetre és önigazságom elengedésére, szabad az Úrnak elkülönített, az Ige által pásztorolt és az Ő dicsőítésére elhívott életre a Szent Szellem és a hívők drága közösségében.

Mindez Jézus Krisztus által, aki az Isten Báránya lett értem is. Vére tökéletes engesztelő áldozat a bűneimért.

Isten gyermeke vagyok, ami lélegzetelállító kegyelmi ajándék, de küldetés és felelősség is egyben, mert a keskeny úton járva, felfegyverezve a levegőbeli hatalmasságok elleni győzelemre, elengedhetetlen a szüntelen éberség.


2015. július 27.                                              Guti Tünde


http://www.gutitunde.eoldal.hu/cikkek/blog/isten-gyermeke-vagyok-.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.