2013. július 27.

Belső jelzések

Készítette: Krisztus Szeretete Egyház


Ki helyezett bölcsességet a belsőkbe, vagy ki adott értelmet a szívnek? (King James)
- Jób 38,36.

Isten belső bizonyosság által vezetett minket, hogy költözzünk Tulsába az 1960-as évek végén. Garlandban, (Texas) volt az otthonunk, Dallas egyik külvárosában, tizenhét éven keresztül, és egyáltalán nem terveztük, hogy elköltözünk. Sőt, mivel a szolgálatunk növekedett, már kész terveim voltak arra is, hogyan fogjuk az egész házat irodává átalakítani (addig a dolgozószobánkból és a garázsból működtettük a szolgálatot), és hogy szükség esetén hogyan tudnánk további épületeket felhúzni a telkünkön. Aztán történt, hogy elmentünk Tulsába hivatalos ügyben. A barátom, akinél laktunk, azt mondta nekem: „Hagin testvér, költözzetek Tulsába. Megtaláltam a neked való helyet! T. L. Osborn testvér régi hivatali épülete eladó, és engem kértek meg, hogy adjam el. Gyere el velem, meg akarom mutatni neked.” (Már több ember próbálta megvenni, de valahogy sohasem jött létre az üzlet, így még mindig üres volt.) Az igazat megvallva nem nagyon érdekelt a dolog, de úgy gondoltam, hogy csupán a barátomra való tekintettel, elmegyek. Abban a pillanatban, ahogy beléptem az épületbe, mintha valaki megnyomott volna egy csengőt a bensőmben, vagy mintha egy figyelmeztető jelzés szólalt volna meg belül. Néha ilyen a belső bizonyosság. Egy figyelmeztető jelzés szólalt meg ott lent, a szellememben — gyomortájon. Nehéz ezt szavakkal leírni, de az ember egyszerűen tudja, hogy ez ott van belül, a szellemében. Isten volt, aki így erősítette meg, hogy Ő ezt az épületet szánta a szolgálatomra.

Megvallás: A Szent Szellem az én szellememben lakik. Bölcsesség van az én bensőmben. Értelem van az én szívemben, és hallgatok a szívemre.
/Kenneth Hagin-Hitünk tápláléka napi adagokban/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.