2012. január 3.

Napi inspiráció: Jó, akkor a megrázó igazság Sátánról…


A legtöbb ember azt hiszi, hogy Sátán felsőbbrendű erővel és hatalommal rendelkezik, amivel elnyomja az emberiséget. Hatalmas, erőteljes lénynek látják, aki bármelyikünk fölött áll. Ez tükröződik vissza a televíziós műsorokból és horrorfilmekből is. Sátánt és démonjait erős, hatalmas lényekként ábrázolják. A legtöbb ember az ördögöt ilyen felsőbbrendű, erős és hatalmas lényként látja.

Nem értik, hogy Lucifer abban a pillanatban elvesztette Istentől kapott erejét, amikor vétkezett, és így lett Sátán belőle. Sátán nem felsőbbrendű erőt és hatalmat gyakorol ellenünk. Gyakorlatilag azt az erőt és hatalmat használja, amit Isten az emberiségnek adott, hogy uralkodjon és kormányozza a földet. Saját erőnket és hatalmunkat alkalmazza ellenünk.

Sátán önmagában erőtlen. Teljes mértékben fizikai, emberi lényekre szorul, akik odaadják magukat, és felhatalmazzák őt. Még az Ószövetség alatt sem rendelkezett Sátán erővel, hogy kontrollálja és leuralja az embereket. Saját erőnket és hatalmunkat kell felhasználnia ellenünk. Csak az által képes bármit tenni, ha alárendeljük magunkat.
~~~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.