2012. november 1.

Pásztor Chris: Tagadd meg a csüggedést!


Készítette: József Balogh

És mivelhogy a gonoszság megsokasodik, a szeretet sokakban meghidegül (Máté 24:12).

Amikor egy ország vagy régió erőszak, háború, terror és bűnözés áldozata lesz, az nem azért van, mert a Sátán, ezek kitalálója, túl erőteljes ahhoz, hogy hatástalanítva legyen. Hanem azért van, mert a keresztények, az ilyen helyeken, rideggé és önteltté váltak. A gonosz elszaporodik, amikor a jó emberek nem tesznek semmit.

A Szellem ereje által visszatarthatjuk a gonoszt és küldötteit attól, hogy terrorizálják és megnehezítsék az emberek életét. Ne legyél öntelt, érzéketlen és érdektelen azzal szemben, ahogy a dolgok folynak az országodban. A szegények, betegek, és a gonosz áldozatainak helyzete motiváljon arra, hogy prédikáld az evangéliumot és közbenjárj az elveszett lelkekért. A Krisztus Dicsőséges evangéliumának világossága az egyetlen remény akármely nemzet számára, hogy valaha is előrehalad, megmenekül és békessége lesz.

Ezen utolsó időkkel kapcsolatban az Úr Jézus már figyelmeztetett, hogy sokak szeretete meghidegül. A te felelősséged az, hogy biztosítsd, hogy a te szereteted Isten felé, az Ő Háza, és munkája felé égni fog.

Tagadd meg az elcsüggedést, a negatív történések miatti megszomorodást. Abban a helyzetben vagy, hogy változásokat tudsz kieszközölni, ha komolyan veszed az imát.
A Jeremiás 29:7 azt mondja: „És igyekezzetek a városnak jólétén…és könyörögjetek érette az Úrnak; mert annak jóléte lesz a ti jólétetek." Felelősek vagyunk Isten, és az országunk felé, hogy keressük annak békéjét, is imádkozzunk érte; mert ha a nemzetben béke van, akkor lesz neked is békéd.

Tehát a csüggedés helyett fordulj a békéért való imához. Imádkozz a vezetőkért, hogy Isten bölcsessége vezérelje őket. Imádkozz, hogy az emberek csendes és békés életet éljenek teljes Istenfélelemmel és tisztességgel. Mert ez jó és elfogadható áldozat Istennek a mi megváltónknak (1 Timóteus 2:2-4).

Ima
Drága Atyám, elfoglalom a jogos pozíciómat, mint pap és király, és kijelentem, hogy az igazság ereje és a Szellemed ereje által összejönnek a körülmények az evangélium prédikálására az egész világon. Kijelentem a békét, előrehaladást, gazdagságot a nemzeteken, és imádkozom, hogy az akaratod meglegyen az emberek életében, a Jézus Nevében, Ámen.

TOVÁBBI TANULMÁNYOK:Ézsaiás 35:4; 2 Thessz. 2:7

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.