2013. július 27.

Személyes bizonyságom

Készítette: Napi Gondolatok Reinhard Bonnkétól


Személyes bizonyságom: Isten elhívott Afrikába. Adódtak a kérdések: Mit fogok ott csinálni? Valami konkrét probléma megoldására akar használni az Úr? Hogyan ismerhetem meg az afrikaiak életét annyira, hogy szolgálni tudjak feléjük? Szívemben tudtam, hogy Istennek van egy terve. Ő jól ismeri a fekete kontinenst, és képessé fog tenni az ottani szolgálatra.

 Egyik kijelentés jött a másik után, amelyekkel Isten újraélesztette kiüresedett teológiámat és meddő szellemi életemet. Megmutatta nekem, hogy Jézus Krisztusnál van a válasz minden kérdésre. Ennek a szellemi felkészítésnek a része volt a Szent Szellemmel való betöltekezésem. Isten fokozatosan megtanított a benne rejlő lehetőségekre. Megosztotta velem a látását a Jézus drága vérével átmosott Afrikáról, és elég hangosan kérdezte tőlem, hogy meghalljam: „Kit küldjek el?” 

Legjobb barátaim és kollégáim némelyike sem értett meg, ami fájdalmas volt, de már nem számított, hogy mit gondolnak. Az Úrral töltött idő alatt megértettem, hogy Istennek munkája van Afrikában, és ebben a munkában használni akar engem is! Akkoriban volt egy nyilvános meghívás egy ifjúsági partnerségre, és a lehetőség, hogy részt vehetek benne, egész lényemet átjárta. Akkor ha valaki felajánlotta volna, hogy milliomos lehetek, az is eltörpült volna e mellett. Az Úr kibontotta előttem egy példa nélkül álló munka tervét: Jézus vére megmos egy egész földrészt! 

Nem éreztem magamat különösebben szentnek, de nem akartam elmulasztani, hogy részese legyek Isten munkájának, ezért azt mondtam: „Itt vagyok, küldj el engem!” Kérlek, ti is mondjátok ezt Istennek! REINHARD BONNKE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.