2013. július 27.

Pásztor Chris: A Benned Lakozó Tanár

Készítette: József Balogh

De mikor eljő amaz, az igazságnak Szelleme, elvezérel majd titeket minden igazságra. Mert nem ő magától szól, hanem azokat szólja, amiket hall, és a bekövetkezendőket megjelenti néktek (János 16:13).

A Szent Szellem az igazság Szelleme, és ismeri Isten minden mély dolgát. Bevezet téged MINDEN igazságba és meg fog tanítani MINDEN dologra, mert Ő a bennünk lakozó tanár. Ő (a Szent Szellem) igénybe veszi mindazt, ami az övé (Jézusé) és felfedi azokat neked. (János 16:15)

Sajnos, sokan nem veszik figyelembe a Szent Szellem döbbenetes szolgálatának előnyét, talán azért, mert sosem tanították meg őket erre. A Szent Szellem felvilágosít téged az üzletedről, tudományról, kémiáról, matematikáról, kohászatról, stb...! Meg tud tanítani a mindennapi élet dolgaira, olyan jól, mint a mennyei dolgokra. Szeret minket, és érdekelt a sikerünkben. A Keresztény karakter természetében nincs benne az, hogy elbukjon az életben; mert befogadta a Szent Szellemet és van egy benne lakozó tanár, aki tudja, hogy hogyan tegyen téged sikeressé és hogyan okozz saját kezed munkájával bőséget.
Az Ézsaiás 48:17-ben azt mondja “… Így szól az Úr, Megváltód, Izráelnek Szentje: Én vagyok az Úr, Istened, ki tanítlak hasznosra, és vezetlek oly úton, amelyen járnod kell.” Ó, hogy ez milyen csodálatos! A Szent Szellem meg tud tanítani téged, hogy hogyan élj igazságosságban és bővölködésben, és vezet téged Isten végzésének és tökéletes akaratának ösvényén.

Üdvözöld és bátorítsd a Szent Szellem szolgálatát az életedben. Kérhetsz és útmutatást kaphatsz bármely helyzetben igényed szerint. Az, hogy Ő benned él, azt jelenti a számodra, hogy Isten minden bölcsességéhez hozzáférhetsz, mert Ő a Bölcsesség Szelleme. Ez jelenti a számodra azt, hogy működhetsz az Ő bölcsességében, amikor kihívásokkal szembesülsz, vagy úgy tűnik, hogy válaszút előtt állsz.

A legbiztosabb módja, hogy aktiváld magadban az erejét és a bölcsességét, az a nyelveken szólás. Ahogy nyelveken szólsz, a szellemed érzékeny lesz arra, hogy befogadja a bölcsességet, ami szükséges ahhoz, hogy kezeljen különböző kérdéseket és kiválóan foglalkozzon az összes ügyeddel.

Ima
Drága Atyám, köszönöm, hogy bölcsességet adtál nekem a Szellem által és az Igén keresztül. Kiválóan kezelem minden ügyemet a mai napon, a tökéletes akaratodban járok és vezetsz engem az igazságosság ösvényén, a Jézus nevében. Ámen.

TOVÁBBI TANULMÁNYOK: 1 Korinthus 14:2; 1 Korinthus 2:12

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.