2013. június 20.

Pásztor Anita: Arról Van Szó Mit Mondasz Te

Készítette: József Balogh

Mind a halál, mind az élet a nyelv hatalmában van, és a miképpen kiki szeret azzal élni, úgy eszi annak gyümölcsét. (Példabeszédek 18:21).

Tekintettel arra, hogy nagyszerű életed legyen, és hogy minden áldást élvezni tudj, amit Isten a számodra fenntartott, azzal kezdődik, hogy mennyire vagy hatékony a nyelved helyes használatában. Ez azért van, mert az Új Testamentum alapelvei ezek: „amit kimondasz, azt kapod meg” (Márk 11:23), ez mind a nyelvről szól. Sokan kötelékekben vannak, nem azért, mert a sátán hatalmába kerítette őket, hanem a negatív megvallásuk miatt. A Példabeszédek 6:2 azt mondja: „Szádnak beszédei által estél tőrbe, megfogadtattál a te szádnak beszédeivel.”

Művelj ki egy egészséges nyelvezetet: „A nyelv szelídsége az életnek fája” (Példabeszédek 15:4). Az „egészséges” szó fordítása a Zsidó MARPE szóból ered, ami gyógyulást, gyógyítást, gyógyszert jelent. Ezért, neked a gyógyulást igéit kellene, hogy szóld.

Ellenőrizd a munkád, az anyagi helyzeted, az otthonod, és a tested a nyelved hatalmával. Az életed nem kell, hogy csupa meglepetés legyen, feltérképezheted az életed lefolyását, az Isten tökéletes akaratának irányában. Be tudod keretezni vagy létre tudod hozni az általad kívánt jövőt.

Nem számít, ki mennyire mondja, hogy ő hisz, hangot kell adnod a hitednek, hogy aktivizáld. Róma 10:10 azt mondja „Szívvel hiszünk az igazságra, szájjal teszünk megvallást az üdvösségre”. Hogy élvezhesd az üdvösséged áldásait, használnod kell a szádat.

Üdvösség, a többi áldások között, azt jelenti, kihozva a szolgaságból a szabadságba, kihozva a szegénységből a bőségbe, kihozva a betegségből az egészségbe, és megszabadítva a bűntől az igazságra, és az Isteni életre. Viszont, ahhoz, hogy ezek és a többi áldásai az üdvösségnek létfontosságú tapasztalataiddá váljanak, szinkronban kell lenned Isten igéjének kinyilatkoztatásával magadra vonatkozóan.

Ima

Áldott Atyám, köszönöm a Te bölcsességedet, amely a szívemben és a számban van a mai napon! Köszönöm az Igéd befolyását, erejét az én életemben, amint kiszólom azt és mindazokat, amelyek az életem folyását, sorsomat meghatározzák, a Jézus nevében. Ámen.


TOVÁBBI TANULMÁNYOK: Márk 11:23; Róma 10:8-10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.