2013. április 1.

Kiáltsa az életed: az én Istenem uralkodik!


Készítette: Krisztus Szeretete Egyház

Kiáltsa az életed: az én Istenem uralkodik!
Azt mondja a balgatag az ő szívében: Nincs Isten. Megromlottak, utálatosságot cselekedtek; nincs, aki jót cselekedjék. (Zsoltárok 14,1)

Legtöbbünknek soha nem jutna eszébe, hogy ez a vers ránk is vonatkozhat. Végül is hívők vagyunk! Soha nem mondanánk, hogy nincs Isten.
De talán át kellene gondolnunk a dolgot. Az igaz, hogy soha nem jönne ki ilyen a szánkon… de mi a helyzet a cselekedeteinkkel?
Mondjuk-e ezt, amikor itt-ott elkövetünk egy kis bűnt, és azt gondoljuk, nem számít? Megnézünk egy erkölcstelen filmet, pletykálkodunk a pásztorról, figyelmen kívül hagyva Isten parancsolatát?
Mondjuk-e a cselekedeteinkkel, hogy nincs Isten?
A Zsoltárok 14,1 ezt a dolgot a romlottsággal köti össze. Akár felismerjük, akár nem, minél többször teszünk így, annál romlottabbá válunk.
Ne kövesd el azt a bolond hibát, hogy nyilvánosan Uradnak vallod Jézust, de titokban, valamilyen apró tetteddel megtagadod Őt. Bölcsen tegyél mindent, hogy a szíved és az életed is azt kiáltsa: „Az én Istenem uralkodik!”
Igei olvasmány: Zsoltárok 14,1-7; 15,1-5

Kenneth Copeland

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.