2013. október 29.

Kenneth E Hagin: Lásd magad gyógyultan

Mert életük ezek azoknak, akik megnyerik, és egész testüknek egészség. (Példabeszéd 4,22 )

1958 májusában Fort Worth-ben (Texas) tartottam egy összejövetelt, és a végén a könyves asztalhoz igyekeztem. Ekkor két hölgyet pillantottam meg, ahogy közeledtek hozzám. Nem tűntek ismerősnek, ezért folytattam az utamat. Ám az egyikük kitárta a karjait és átölelt.

Meglepődve kissé visszahőköltem, de ő azt kérdezte: ” nem ismersz meg, ugye?”

Valóban nem ismertem meg. Mikor elmondta, ki is ő valójában, én öleltem át, és együtt hallelujáztunk! Ő volt az a 82 éves evangélista, akinek néhány hónappal azelőtt szolgáltam, aki ágyhoz kötött volt, és az orvosok már lemondtak róla. S aki most olyan fiatal és csinos volt.

A hölgy azt mondta: ”nagyon boldog vagyok, hogy nem engedtél meghalni. Ez lett volna a legegyszerűbb dolog a világon a számomra: meghalni és a mennybe menni. De ahogy elmentél, elkezdtem gondolkozni, s minden egyes alkalommal, mikor ránéztem a megduzzadt gyomromra, újra laposnak láttam. Láttam magam lelkeket nyerni, és prédikálni. Láttam magam gyógyultan. Két-három hónapon belül a gyomrom laposodott. És egy rövid idő múlva pedig teljesen normálisnak nézett ki és minden tünet el is hagyott.

Megvallás:
Látom magam gyógyultnak. Látom magam... (töltsd ki az üres részt azzal, amire most szükséged van!)

Fordította: O.T
„Health food” (Egészséges étel) c. könyvből



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.