2015. október 6.

Pastor Chris: Készülj fel az eljövetelére

Készítette: Zoltan Berki

És most, fiacskáim, maradjatok ő benne; hogy mikor megjelenik, bizodalmunk legyen, és meg ne szégyenüljünk előtte az ő eljövetelekor (1 János 2:28).

Jézus visszajön. Az idő tényleg rövid. Sokan azt hiszik, hogy a világ ugyan úgy folytatódik majd, mint amilyen ma: teli zűrzavarral, válsággal és gonoszsággal; de nem. Ez el lesz pusztítva.

A Jelenések könyve 17:16. része magába foglalja a világnak és annak a vallásos rendszernek és struktúrának pusztulását, amit az antikrisztus épít majd fel. Azt mondja a Biblia, hogy egy pillanat alatt elpusztulnak, olyannyira, hogy a egész világ csodálkozni fog a gyorsaságán.

Azonban a kérdés az: "Készülsz az Úr Jézus visszajövetelére?" Néhányan, amikor hallják, hogy Jézus hamar visszajön, szomorúak lesznek és félnek elaludni, hátha éjjel jön vissza.

Nincs ok a félelemre. Csak erősítsd meg az életed - ezt kell tenned - járj szeretetben és legyél készen, mert "amely órában nem gondoljátok, abban jő el az embernek Fia" (Máté 24:44). Nincs okunk félni az Ő visszajövetelétől. Azt mondja a Biblia, hogy "Hanem járultatok Sion hegyéhez..." (Zsidó 12:22). Ez a nagy király városáról beszél. Sionba születtél, amikor újjászülettél. Nem a Sínai hegyre hívattál, ahol ítélet és félelem volt, hanem Sion hegyére. Tehát járj továbbra is az Isten világosságában és így kész leszel, amikor megjelenik a Mester.

Ima
Köszönöm Uram azt a megtiszteltetést, hogy a kiválasztottad vagyok, elkészítve és felöltöztetve a te közelgő visszajöveteledre! Minden nap betöltöm a tökéletes akaratodat és a Szent Szellem által világosságban járok és megvilágosodást hozok a világomba, a Jézus nevében. Ámen.

További Tanulmányok:Lukács 21:34; Máté 16:27





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.