2015. április 1.

Pásztor Chris: Az Isteni Élet.

Zoltan Berki megosztotta Krisztus Nagykovetsege Gyulekezetbejegyzését.

...én azért jöttem, hogy életük legyen, és bővölködjenek.
(János 10:10).

Fontos megértenünk, hogy, ki is Jézus, és miért is jött valójában. Jézus nem egy vallási vezető; nem azért jött, hogy megalapozzon egy vallást. Sokan azt gondolják, hogy Ő azért jött, hogy megmutassa, hogyan cselekedjünk jó dolgokat, és hogyan éljünk jó életet; de Ő nem azért jött, hogy ezt tegye. Azért jött, hogy életet adjon nekünk..

Isten emberekké teremtett minket, de azt szeretné, hogy az Ő élete és
természete legyen bennünk. A terve azt volt, hogy az Isten fajta
munkatársaivá tegyen minket, ne csak puszta emberekké. Ez volt az oka annak, hogy elküldte Jézust a földre, hogy éljen, meghaljon, majd visszatérjen az életbe, és lehetővé tegye az ember számára, hogy megkapja az Isten életét:
“És ez az a bizonyságtétel,hogy örök életet adott nékünk az Isten és ez az élet az ő Fiában van. Akié a Fiú, azé az élet (”1János 5:11-12).

Hogy kaphatja ma meg bárki Isten életét és természetét? A hitén át abban, amit Krisztus elvégzett. A János 3:16 azt mondja,“Mert úgy szerette
Isten e világot,hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.”

Bárki, aki hisz, megkapja. Az örök élet, Isten élete és természete a részed lesz abban a pillanatban, hogy Jézust az életed Urává teszed. Ez az élet a igazságosságé, a dicsőségé, a győzelemé, a sikeré és a kiválóságé.
A vallásos ember hiszi, hogy ezt az életet ők akkor kaphatják meg, amikor a mennybe jutottak, de az örök életet a jelen pillanatban is birtokolja az, aki hisz Jézus Krisztusban. Az ember minden önteltségével semmi Isten előtt, mindaddig, amíg be nem fogadja ezt a dicsőséges életet Őbenne. Ha
még nem születtél újjá, most megteheted, és így a részesévé válhatsz ennek a dicsőséges, természetfeletti életnek, azáltal, hogy kéred Jézust, hogy legyen az életed Ura.

MEGVALLÁS
Isten élete és természete munkálkodik bennem, lényem minden szálában, a
vérem minden sejtjében, és testem minden csontjában. Győztes vagyok és diadalmaskodom a betegség, a gyengeség és a körülmények felett, felette állok az ördögnek és a világ negatív rendszerének! Hallelúja!
1 éves biblia olvasási terv : Jelenések 15; Sofóniás 1-3
2 éves biblia olvasási terv : Jelenések 18:1-12; Zakariás 1-2



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.