2011. december 31.

Ige: Az ÜZENET


 „Igazság (megigazultságod) által leszel erős (igazságosság és jogosság lesz az alapod), ne gondolj a nyomorral (nem kell félned az elnyomástól, sem a rettentéstől, nem kell hát semmitől félned), mert nincsen mit félned, és a rettegéssel, mert nem is közelíthet hozzád (sőt távol marad tőled). 

És ha összegyűlvén összegyűlnek (és ha rád támadnak is), ez nem én tőlem lesz! Aki ellened összegyűl (és aki rád támad), elesik általad (és az elvész miattad). 

Nézd, én teremtettem a kovácsot, aki fújtatva éleszti a tűzben a parazsat, és fegyvert csinál, céljának megfelelőt. De én teremtettem a pusztítót (az öldöklőt) is, aki használhatatlanná teszi. 

Egy ellened készült fegyver sem lesz jó szerencsés (és célt téveszt minden fegyver, amit ellened kovácsoltak), és minden nyelvet, mely ellened perbe száll, kárhoztatsz (és meghazudtolsz, és megszégyenítesz, mely törvénykezni mer veled): ez az Úr szolgáinak öröksége, és az ő igazságuk, mely tőlem van, így szól az Úr. 

(Más fordítás: Ez az Úr szolgáinak öröksége, és a győzelem, amelyet neki juttatok - mondja az Úr.)” (Ésa. 54,14-17)


"Akinek van füle, hallja mit mond a Szellem a gyülekezeteknek" (Jel.3,22) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.