2015. július 23.

Pastor Chris: Válaszd A Győzelmet.

Készítette: Zoltan Berki

És olyan lesz, mint a folyóvizek mellé ültetett fa, amely idejekorán megadja gyümölcsét, és levele nem hervad el; és minden munkájában jó szerencsés lészen (Zsoltárok 1:3).

A jövő azoké, akik felkészülnek rá. Sok olyan jó dolog van, ami megtörténhet veled és érted az életed ösvényén anélkül, hogy felkészülnél rájuk vagy tennél bármit is, hogy megtörténjenek. Azonban Istentől a legjobb nem olyan, mint amikor várod, hogy a jó dolgok "rád essenek"

Például, a Biblia elmondja nekünk, hogy Jézus Krisztus az egész világért halt meg; az üdvösség munkája beteljesedett; a világon mindenki számára elérhető. De sajnos vannak olyan emberek, akik így is a pokolra fognak jutni. Ez Isten hibája vagy az üdvösség nem megfelelő? Természetesen nem! Ez azért van, mert ők úgy döntöttek, hogy nem fogadják el az üdvösséget; a döntés, amit meghoztak, a pokolra juttatja őket.

Mások sosem hallottak Krisztus üdvösségéről, és a mi felelősségünk, hogy elmondjuk az elmondatlant.

Ugyanígy vagy te a siker utóda; ezért nem tudsz és nem is kellene, hogy ennél kevesebb légy. A siker a veled született jogod. Azonban csak azért, mert a siker génjei vannak benned, az még nem jelenti azt, hogy az elhívásod szerint fogsz élni. Neked ezért tenned is kell valamit; azt kell választanod, hogy nyersz. Dönts úgy, hogy sikeres leszel. Tedd magad olyanná. Tervezd meg és dolgozz érte.
A siker és a bukás se nem véletlen, se nem rejtély. Ha következetesen gyakorlod a siker alapelveit Isten Igéje szerint, garantáltan megtapasztalod a jó sikert életed minden területén. Másrészről az, aki látás, cél, jövőkép és ok nélkül él, az életében szerencsétlenül el fog bukni.

Még mindig időben vagyunk megszervezni és stratégiát készíteni a Szellem által nyerni és győztesnek lenni mindenben. Emlékezz, nem elég csak vágyni a sikerre; neked kell megvalósítanod; ez az a döntés, amit meg kell hoznod.

Ima
Drága atyám, köszönöm, hogy az élet ösvényén vezetsz és a természetfeletti siker és tartós jólét útján terelgetsz engem. Az utjaimat jószerencséssé teszem és következetesen tapasztalom a jó szerencsét, ahogy az Igén elmélkedem és bátran szólom is azt, a Jézus Nevében. Ámen.

További Tanulmányok: Józsué 1:8; Efézus 2:10




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.