2013. szeptember 2.

ARRÓL GONDOLKODOM

Krisztus Szeretete Egyház


Mely igen szeretem a te törvényedet, egész napestig arról gondolkodom.
- Zsoltárok 119,97.

Egy szolgáló elmesélte nekem, hogyan próbálta meg sikeressé tenni a gyülekezetét. Ha hallott egy olyan pásztorról, aki sikeres volt, meglátogatta az illetőt és megnézte szolgálatát. Aztán azt megpróbálta megvalósítani a látottakat a saját gyülekezetében — de ez sohasem vált be, pedig bejárta repülővel az egész országot, hogy így segítsen magán.
Aztán elhatározta, hogy elmélkedni fog az Igén úgy, ahogy tőlem hallotta tanítani. Így minden reggel szakított egy kis időt arra, hogy elmélkedjen az Igén. Elmondta nekem, hogy miután 30 napot elmélkedett az Igén, egy vasárnap, földcsuszamlásszerű változás történt. Több ember jutott üdvösségre, mint a megelőző két vagy három év alatt, a nyája megújult — ő meg kezdett sikeres lenni.
A szolgálat volt a pásztornak az élete. Itt volt szüksége arra, hogy sikeres legyen. Lehet, hogy a te életed elhívása más. De az biztos, hogy te is lehetsz jószerencsés és neked is lehet sikered. Szánj időt arra, hogy elmélkedsz az Igén. Vonulj el és legyél egyedül a szellemeddel. Zárd ki a világot.

Megvallás: Én elmélkedni fogok Isten Igéjén. Gondom lesz arra, hogy megtegyem, amit Isten Igéje tanít. Minden utamon jószerencsés leszek. Sikeres leszek és boldogulok az életben. Bölcsen fogom megoldani az élet dolgait. Mert Isten Igéje ezt mondja.
/Kenneth Hagin Hitünk tápláléka napi adagokban/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.