2012. november 25.

Áttörés


 Elõttük megy, aki utat tör..." (Mikeás 2:13)

Arra gondolsz: Nálam soha nem jön el az áttörés, nem fogom tudni elérni"? Próbáld megérteni a következõ két dolgot. Elõször: a problémád csupán lehetõség Isten számára, hogy az érdekedben cselekedjen. Azért kerültél ebbe a helyzetbe, hogy megtapasztald a következõ szavak igazságát: Elõttük megy, aki utat tör, áttörnek, átmennek a kapun, és kivonulnak. Elõttük megy át királyuk, élükön maga az Úr."

Isten kegyelmébõl felülkerekedhetsz a körülményeiden. Felülemelkedhetsz a csüggedésen és azon a vesztes hozzáálláson, amely azt mondja: Semmi sem fog jóra fordulni." Azt mondod: De már próbáltam, és kudarcot vallottam!" Jól van, akkor ezt már kipipálhatod a listádon, és mondhatod: Most már tudom, hogy ez nem mûködik." Örülhetsz azonban, mert Isten tudja az utat, és Õ megy elõtted!

Másodszor: mielõtt megtapasztalnád az áttörést, általában megrázkódtatások következnek. Chuck Jaeger, második világháborús hõs, aki elõször repült a hangsebességnél gyorsabban, egy lovasbalesetben eltörte a bordáit egy nappal azelõtt, hogy beült volna a pilótafülkébe, és megkísérelte volna azt, amit soha senki azelõtt. A barátai ezt mondták: Túl nagy fájdalmaid vannak. Ne csináld!" A saját félelme ezt mondta neki: Még soha senkinek nem sikerült, neked sem fog." Amikor elérte a 700 mérföld/óra [1120-1130 km/h] sebességet, a gép vadul rázkódni kezdett. Aztán hirtelen átjutott valahová, amit így tudott leírni: hatalmas csend".

Ilyen az, amikor megtapasztalod az áttörést. Amikor körülötted minden rázkódni kezd, és a félelemszinted az egekbe szökken, nem fogsz összetörni és elégni, csak épp az áttörés küszöbén vagy!

http://www.maiige.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.