2013. október 9.

Hogy dicsőíttessék az Atya

Es akármit kértek majd az én nevemben, megcselekszem azt, hogy dicsőittessék az Atya a Fiuban. JANOS 14,13.

Milyen döbbenetes igéret! Amikor beleszületünk Isten családjába, az ujjászületés altal megkapjuk azt a jogot es kiváltságot, hogy használjuk Jézus nevét. Minden hatalom, ami ebbe a névbe ruháztatott, azért adatott nekunk, hogy az Atya megdicsőüljon a Fiuban.

A Fiu kivetett volt a földön. Keresztre feszitve mezitelenül függött a világ előtt. De ahol pusztán a keresztrefeszités szégyenét prédikálják, a név elveszti hatalmát, erejét es tekintélyét. Nem áradnak az áldások az emberre, és nem
adatik dicsőség Istennek, az Atyanak.

Jézus neve azért adatott, hogy átvegye Jézus helyét a földön. Mindazt, amit Jézus meg tudott tenni földi élete során, minden egyes hivő megteheti most. Jézus van ebben a névben. Ez a név maga Jézus. Mindaz, ami Jézus volt, mindaz, amit Ő tett, mindaz, ami Ő jelenleg, mindaz, ami Ővalaha is lesz, benne van jelenleg ebben a névben!

Amikor használjuk Jézus nevét, láthatóvá tesszük a Golgotán elvégzett munkájának teljességét. Amikor használjuk ezt a nevet, az élő, gyógyitó Krisztus van jelen, az Atya Isten dicsőségére!

Megvallás: Én használni fogom Jézus nevét, ahogy utasit erre az Ő Igéje, hogy dicsőséget adjak Istennek, az Atyának.

/Kenneth Hagin Hitünk tápláléka napi adagokban/



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.