2015. április 20.

Pásztor Chris: A Hit Szemei


Krisztus Nagykovetsege Gyulekezet

Az Úr azonban monda Sámuelnek: Ne nézd az ő külsőjét, se termetének nagyságát, mert megvetettem őt. Mert az Úr nem azt nézi, amit az ember; mert az ember azt nézi, ami szeme előtt van, de az Úr azt nézi,mi a szívben van
(1 Sámuel 16:7).

A Mózes 1. könyve 15:5 ben Isten azt mondta Ábrahámnak,“Tekints fel az
égre, és számláld meg a csillagokat, ha azokat megszámlálhatod; és monda nékie: Így lészen a te magod.”

Figyeld meg, Isten mennyire konkrétan tudta,hogy Ábrahám hova nézzen. Nem azt mondta neki, hogy “nézd az eget” vagy “nézz körbe”; azt mondta, “figyeld a csillagokat, és nézd, hogy össze tudod e számolni azokat”

Minden alkalommal, amikor Isten azt mondja neked, hogy figyelj, azt is megmondja, hogy mit nézz, és általában azt szeretné, hogy a hited szemeivel nézz

Nem számít, hogy az emberek hogyan látnak téged; az számít, hogy te
milyennek látod magad: az észrevételeid és a véleményed, amiket magadról alkotsz, azon alapulva, amit az Ige mond rólad. Lásd “magad” Isten szemével és nézd meg az életet, amit élsz! Ne fizikai szemszögből figyeld a dolgokat, és vond le a következtetést, az érzéki észleléseid alapján. Isten nem szeretné, hogy így élj. Szeretné, ha a szellemedből látnál, és helyes ítéleteket hoznál.

Az életedben Isten dicsősége és a természetfeletti fizikai kinyilatkoztatása előtt először az kell, hogy magadba nézz. Ha egyszer már látod azt a hited szemével, akkor a tiéd. De először belül kell annak meglennie. Például, amikor Isten azt mondja neked, “Megadom a kérésedet”, többé ne a körülötted lévő helyzetre tekints; lásd és fogadd be azt először a szellemedbe.

Lásd és fogadd el a jólétedet, az egészségedet, a békédet, fejlődésedet, a
sikeredet, a szabadulásodat és a barátaid, családtagjaid üdvösségét. Valld meg a száddal, hogy ezeket már láttad legbelül, nem azért mert így megtörténtek, hanem azért, mert tisztában vagy vele, hogy ezek már léteznek a szellemi birodalomban.

Ha gyümölcsözően szeretnél járni az Úrral, meg kell tanulnod látni és
befogadni a szellemeddel, és megtartani az összpontosítást az Igére.

IMA
Drága Atyám, köszönöm, hogy megvilágosítottad a szellemem szemeit az Igéden át, hogy lássak és befogadjak minden jót,  melyet Krisztusban elérhetővé tettél számomra. Az örökségem valóságában járok Krisztusban, a Jézus Nevében. Ámen



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.