2013. szeptember 29.

Készítette:Lisa Szanyel

Reinhard Bonnke: Még többet
"Álmaink, akárcsak a gyermeki ártatlanság természetüknél fogva nagyon mulandóak - csodálatos szemlélni őket, de könnyen összetörnek. Isten azonban hatalmasabb mint egy álom, erősebb mint bármely félelem és felette áll minden elvárásnak. A "Még többet" drámai, hit - építő, igaz történetek gyűjteménye, melyeknek szereplői étköznapi emberek a világ minden tájáról. Hozzád hasonló emberek, - akikkel összetört álmaik, kudarcaik, gyengeségeik ellenére - Isten rendkívüli dolgokat cselekedett. Az Ő kegyelme ingyen van...
Indíttatást fogsz érezni...
Ihletet fogsz kapni...
Kihívás elé fogsz kerülni...
Hogy még hatalmasabbdolgokat vigyél véghez Istenért...
Isten bámulatos dolgokat kész megtenni bárki által, aki hajlandó őszintén hinni az Ő igéjében. Reinhard Bonnke Istennek hatalmas embere, aki a "Még többet" című könyve által lángra lobbantja bennünk a szenvedélyt, hogy minden képzeletünket felülmúlóan "még többet" és még nagyobb dolgokat vigyünk végre Istenért."
(Joyce Meyer, nagysikerű szerző és bibliatanító)

A könyv tartalmából:

A válásából adódóan megvetett asszonyt Isten felemeli és valóra váltja, legmerészebb álmát. Az akitől annyian elfordultak,akit annyian megaláztak, Isten kegyelméből hatalmas tömegek előtt kezd el prédikálni és imádságaira százak, ezrek gyógyulnak meg.

Egy hölgy, akinek az egyik lába rövidebb volt, a gerince szét volt roncsolódva, felkel a tolókocsiból és életét Isten szolgálatának szenteli. Isten neki is megadja a gyógyítás ajándékát és imádságaira hasonló csodák történnek, mint amilyen vele is megesett.

A halálra ítélt rab megtér egy afrikai börtönben, Isten többször megmenti a halálos ítélettől, kiszabadítja a börtönből és pásztorrá keni fel.

Tolókocsis hölgy, aki nem hitt a gyógyulásában, Bonnke testvér hite alapján gyógyul meg teljesen.

Majd megszakadt egy meddő óvónő szíve, annyira szeretett volna egy saját gyermeket. Orvosról orvosra járnak párjával és minden hiába. Senki nem tudott segíteni nekik, egyedül Isten. Két gyermekkel ajándékozta meg őket. Neki nincs lehetetlen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.