2013. szeptember 27.

Joyce Meyer: Ismerd meg az erősségeidet!

1,6 Éppen ezért, emlékeztetlek arra az ajándékra, amit Isten neked adott. Tudom, hogy ez benned él… Tehát azt akarom, hogy használd is ezt az ajándékot: eközben fog megerősödni, és egyre jobban működni benned, mint ahogy a kis lángocskából nagy tűz lesz. (2 Timóteus)

Ahhoz, hogy a helyes magabiztossággal rendelkezzünk, elengedhetetlen, hogy ismerjük az erősségeinket. Miben vagy jó? Tudod egyáltalán? Komolyan elgondolkodtál már ezen, vagy annyira a gyengeségeiddel vagy elfoglalva, hogy a képességeidet észre sem veszed? Emlékeztetlek, hogy Isten nem gyárt szemetet. Miután megteremtette az egész világot, majd Ádámot és Évát, ránézett mindarra, amit alkotott, és így szólt: „Igen jó!”

Készíts listát arról, hogy miben vagy jó, és olvasd fel magadnak naponta legalább háromszor, addig, amíg a helyes magabiztosság kialakul benned a képességeidet illetően. Ha valaki arról gondolkodik, hogy miben jó, az nem jelent felfuvalkodottságot; egyszerűen felkészülés arra, hogy a munkádat magabiztossággal végezd. Tudom, hogy minden, amiben jó vagyok azért van, mert Isten megajándékozott azon a területen, és mindig hálát adok Neki a képességeimért, amikkel ellátott.

Arra biztatlak, hogy legyen bátorságod így tenni. Tégy minden nap pozitív megvallásokat a képességeiddel kapcsolatban. Jézus azért jött, hogy gondjaiba vegye mindazt, amit te nem tudsz megtenni, ezért hát hagyd, hogy végezze a munkáját és adj Neki hálát érte.

Uram, köszönöm a képességeket, amiket nekem adtál. Fel akarom ismerni őket, és kérlek, mutasd meg, hogyan használhatnám őket a lehető legjobb módon. Ámen.

Joyce Meyer


Magyar fordítás: ahitatok.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.