2018. augusztus 23.

https://www.facebook.com/CfaNHungary/photos/a.170196299813749/1038348132998557/?type=3&theater

A CHRIST FOR ALL NATIONS NYILATKOZATA:

Évek óta érkeztek hozzánk meghívások magyar egyházak vezetőitől, hogy tartsunk egy evangélizációs kampányt és Tűz konferenciát Magyarországon. Végül meghallottuk az Úr hangját, aki azt mondta: „MOST JÖTT EL AZ IDEJE!”

Ezért augusztus 24 és 26. között egy nagyszabású CfaN Tűz konferenciát tartunk a Budapest Arénában. Hisszük, hogy ez a hétvége az Istentől való meglátogatás ideje lesz sok ezer ember számára, akiket megérint és betölt a Szent Szellem! Magyarországot pedig megrázza Isten ereje!

Daniel Kolenda evangélista, Reinhard Bonnke utódja lesz a rendezvény házigazdája. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy vele együtt Budapesten lesz korunk néhány másik vezető evangélistája: Todd White, Ben Fitzgerald, Eric Gilmour, Peter Vandenberg, Jean-Luc Trachsel és Russell K. Benson. Nagyszerű magyar dicsőítők és zenészek vezetnek minket Isten jelenlétébe, és őket egészíti ki saját CfaN csapatunk Charles Ciepiel, valamint Daniel Hagen vezetésével. Bővebb tájékoztatásért látogassatok el a weboldalunkra:hu.cfan.org.

A Tűz konferencia célja felkészíteni és kiképezni a hívőket az evangélizálásra, és a szívükben fellobbantani a tüzet a Szent Szellem szeretetére! A konferencia pénteken 18 órakor kezdődik, és folytatódik szombaton és vasárnap napközben 10:00-16:30 között. Isten felkent Igéjét fogjuk hirdetni, és a végén minden résztvevőért egyenként fogunk imádkozni kézrátétellel, hogy vegyék a menny tüzét.

Nagy örömmel látjuk a magyar egyházak aktív részvételét a szervezésben. Sok pünkösdi és karizmatikus felekezet és mozgalom vezetője vesz részt a szervezőbizottság munkájában, akik több száz helyi gyülekezetet képviselnek. Ezek a vezetők hónapok óta rendszeresen találkoznak, hogy a rendezvénnyel kapcsolatos különböző feladatokat előkészítsék. Nagyon örülünk annak is, hogy hagyományos egyházakból való vezetők egy asztalnál ülnek új gyülekezetek és ifjúsági mozgalmak vezetőivel szeretetben és kölcsönös tiszteletben.

A konferencia mellett két evangélizációs estét is tartunk VAKMERŐ SZERETET - Ideje hazatérned! címmel. A címet a Tékozló Atya története ihlette (nem elírás, tudatosan hívjuk így!), aki vakmerő, szinte tékozló szeretettel szerette a fiát. Daniel Kolenda írt egy nagyszerű, lélekmentéstől átitatott brosúrát erről "Vakmerő Szeretet" címmel. Azt szeretnénk, ha minden tékozló fiú és lány Budapesten meghallaná a menny hívását és hazatérne, hogy átélje az Atya ölelését, és elnyerné az üdvösségét, gyógyulását és szabadulását. Az evangelizációig hátralevő hetekben 500 000 brosúrát osztunk szét ingyenesen Budapesten és környékén, egyrészt mint MAGOT az aratáshoz, másrészt mint egy különleges MEGHÍVÓT az Arénába az evangelizációs kampányra.

Hónapok óta hívjuk imára a magyar és külföldi gyülekezeteket világszerte, akik az imahálózatunkhoz tartoznak - és MOST téged is erre hívunk! Kérünk, hogy állj mellénk közbenjáró imádságban! Hisszük, hogy egy európai városban az áttörés sok másik európai városban is áttörést idéz elő. Amikor Budapestért imádkozol, a saját városodért könyörögsz. Sőt, valójában Isten szívéből és akaratából imádkozol, mivel az Ő legmélyebb vágya, hogy az emberek megtérjenek.

Maradj velünk, és ha teheted, csatlakozz a helyszínen ehhez a történelmi eseményhez! A Tűz konferenciával kapcsolatos minden tájékoztatást megtalálsz a hu.cfan.org oldalon.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.