2014. április 2.

Pásztor Chris: Lásd A Valóságot az Árnyékon Túl

Zoltan Berki

A hit pedig a reménylett dolgoknak valósága, és a nem látott dolgokról való meggyőződés. (Zsidó levél 11:1).

A hit képesség, látni és járni abban a valóságban, amely az érzékszervek számára nem megtapasztalható. A hit látja ezt a valóságot az árnyékon túl is. Hit által, az Isten Igéjén keresztül, a szellemeddel látsz és kijelented azt, a nehézséget okozó ellenállás ellenére. “Az vagyok, akinek Isten mond, azzal rendelkezem, amire Isten azt mondja, hogy rendelkezem vele; meg tudom tenni mindazt, amire Isten mondja, hogy képes vagyok megtenni!”

Így lett Ábrahám a teljes Föld örököse. Amikor Isten ezt mondta neki “Az Úr pedig monda Ábrámnak, minekutánna elválék tőle Lót: Emeld fel szemeidet és tekints arról a helyről, a hol vagy, északra, délre, keletre és nyugotra. Mert mind az egész földet, a melyet látsz, néked adom, és a te magodnak örökre” (Mózes 1. könyve 13:14-15), tudta, hogy Isten nem fizikai földről beszél. Hittel, a szellemi szemével látta az egész világot és hitt: “Mert mit mond az írás: Hitt pedig Ábrahám az Istennek, és tulajdoníttaték az ő néki igazságul” (Róma levél 4:3).

A Kolossé levél 1:13 versszak szerint Isten átvitt minket az Ő szerelmes Fia országába. Egy szellemi királyság részesei vagyunk, és ebben a királyságban. Az Úr megáldott minket minden szellemi áldással (Efézusi levél 1:3). Ez mindent tartalmaz, amely az életre és a kegyességre elegendő. (2 Péter levél 1:3). A gyógyulásod, a bővölködésed, a sikered, a győzelmed és a magasabb szintű, dicsőséges életed beteljesedtek Krisztusban; a szellemi birodalomban már valóságként léteznek. Ragaszkodjál ezekhez a szellemi valóságokhoz, és hit által tedd azokat a természetes szinten is valósággá az életedben. Lásd és vedd birtokba a szellemed által, mert Isten innen vezet Téged. A hiteddel megvalósíthatod annak a szellemi királyságnak a valóságát, amelyhez tartozunk és uralhatod általa a természetes világot. Uralhatod az üzleti világot, szervezeteket, városokat, nemzeteket és valójában a teljes világot Krisztusért és az Evangéliumért. Dicsőség Istennek!

Megvallás

A hit szemével látok és veszem birtokba az örökségemet a szellemi birodalomban. Jézus Krisztusban legyőztem a világot és annak rendszerét. Hatlamas lépésekkel haladok előre. A Sátán és a sötétség hordái, beleértve minden rossz dolgot a világban, a hatalmam alá vannak rendelve és győztesen uralkodom azok felett Krisztusban. Halleluja!

További tanulmányok: 2 Korinthus levél 5:7; 1 János levél 5:4



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.