2015. május 24.

Pastor Chris: "Méltón az Úrhoz...Minden Jó Cselekedettel Gyümölcsöt Teremvén"

Készítette: Zoltan Berki

Azért mi is, amely naptól fogva ezeket hallottuk, nem szűnünk meg érettetek imádkozni, és kérni, hogy betöltessetek az Isten akaratának megismerésével minden szellemi bölcsességben és értelemben, Hogy járjatok méltóan az Úrhoz, teljes tetszésére, minden jó cselekedettel gyümölcsöt teremvén és nevekedvén az Isten megismerésében (Kolossé 1:9-10).

Ez olyan erőteljes! A Szent Szellem ösztönözte Pál Apostolt, hogy mondja el ezt az imát a Kolossébeli gyülekezetért. Figyeld meg ezt a csodálatos célt, a Szellem ösztönözte imát: "Hogy járjatok méltóan az Úrhoz, teljes tetszésére, minden jó cselekedettel gyümölcsöt teremvén és nevekedvén az Isten megismerésében" (Kolossé 1:10)

Ez Isten vágya: szeretné, ha az Ő méltóságában járnál, örömöt szereznél neki mindenben; ez azt jelenti, hogy amikor az emberek néznek vagy hallgatnak téged, az Ő jóságáról tesznek bizonyságot, mert az Ő kegyelmének, nagyságának és szeretetének kifejezőjévé és bizonyságává válsz; az Ő szépségének kifejezőjévé.

Az Úr Jézus mondott valamit, amit alátámasztja ez a János 15:5-ben; azt mondja, "Én vagyok a szőlőtő, ti a szőlővesszők ..." Mi vagyunk az Ő kiterjesztése, szépsége és dicsősége.

A fa dicsősége a hajtásban van. Tehát, ha Jézus azt mondja, Ő a szőlőtő és mi a szőlővesszők, akkor azt mondja, hogy az Ő dicsősége meglátszik rajtunk és hordozzuk magunkban. Tehát bárhova is mész, az Ő dicsőségét mutatod ki, az Ő teljes tetszésére, és gyümölcsözve minden jó cselekedetben. Nem számít, milyen feladatra lettél kijelölve, lehetsz te abban termelékeny, hatásos és gyümölcsöző. Ez az örökségünk része Krisztusban.

Amikor résztveszünk valamiben, abból mindig jó kerekedik, növekedéssel, fejlődéssel, haladással és bővölködéssel, jóléttel. Ha az a dolog pusztaság volt mielőtt jöttünk, akkor "gyümölcstermő földdé" válik, és a termőföld "erdővé" válik. Hallelúja!

Nem vagy hétköznapi; amikor megérkezel valahova, Krisztus megérkezett! Ez az oka annak, hogy mindig lehetsz gyümölcsöző minden jó cselekedeteddel. Amikor felelősséget bíznak rád vagy hivatalos feladatot, ne mondd, hogy "Nem értem, miért engem kértek meg erre"; ne! Ne gondolkozz és ne is beszélj így! Inkább lásd úgy magad, mint a megfelelő jelöltet a feladatra, és indulj neki, hogy sikeressé tedd azt.

Ima
Drága Atyám, köszönöm, hogy a kiterjesztésed, a szépséged és a dicsőséged vagyok. Mindig a te méltóságodban járok, örömet szerezve neked mindenben, és gyümölcsözve minden jó cselekedetemben, az Úr Jézus Nevében. Ámen.

További Tanulmányok:Ézsaiás 32:15; János 15:4-5




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.