2013. november 3.

Pásztor Chris: A partnerség fontossága

Készítette: József Balogh

Sokkal jobban van dolga a kettőnek, hogynem az egynek; mert azoknak jó jutalmok vala az ő munkájokból. (Prédikátor könyve 4:9).

Pál Apostol, hangsúlyozva a szolgálatban való partnerséget, ezt írta: “Én plántáltam, Apollós öntözött; de az Isten adja vala a növekedést. Azért sem a ki plántál, nem valami, sem a ki öntöz; hanem a növekedést adó Isten.” (1 Korintus levél 3:6-7).

Évekkel ezelőtt vidékre utaztam volna, hogy kazettákat vigyek T.L. Osborn tanításaival a falvakba. Ezeken a tanításokon keresztül sok lélek tért meg az Úrhoz, szabadult meg démonikus elnyomástól és gyógyult megkülönféle betegségekből. T.L Osborn bizonyára soha nem tett látogatást ezekben a falvakban, de mindketten elnyerjük az Úrtól a jutalmunkat azért, hogy a falvakban lelkek menekültek meg és kaptak érintést Isten ereje által. Mi is történt? T.L Osborn “plántált” az üzenet prédikálásával, de én “öntöztem” azzal, hogy a kazettákat és a szórólapokat elvittem. Isten Igéjét biztosítottam egyre több faluban, az emberi civilizáció ezen eldugott helyein.

 Bizonyára nem Te vagy az, aki a könyveket írta, vagy az üzenetet prédikálta a kazettán, mégis részt vehetsz ezeknek az anyagoknak a kiosztásában, és elfoglalhatod a helyed az Evangélium terjesztésében, mint partner.

A szolgálatunk során számos evangélizációs kampányt, valamint média kiadványt használunk az elveszettek elérésére, milliók életét érintjük meg vele világ szerte.

Használd ki az ilyen jellegű Isten adta lehetőségeket és hass a világra az Evangéliummal. Olyan sokat tehetsz azért, hogy az Evangélium teret nyerjen a környezetedben, városodban, a régiódban és az országodban. Esetleg egyszer, vagy akár több alkalommal is ingyen kaptad meg a Rapszódia példányát, vagy havonként kaptad ingyenesen. Ehhez azonban valakinek ezt ki is kellett fizetnie. Mit is kell tehát tenned azért, hogy sokan mások is megkaphassák a Realitás Rapszódiája több példányát? Hadd tapasztalja meg valaki Isten Igéjének áldását Rajtad keresztül!

Isten Igéje, Isten bölcsessége. Tanulmányozd az Igét és árasszák el a
szellemedet a kijelentések, amelyek segítenek a győztes krisztusi életben. A
Realitás Rapszódiája olvasók millióit látja el világ szerte tudással és ad világos
megértést az Igéről, ami a minden napi győztes élethez szükséges.

Megvallás
Isten felkent engem a megbékéltetés szolgálatára, hogy az Ő erejével, szenvedéllyel és elszántsággal hirdessem az Evangéliumot. A nagy küldetésem teljesítésében nem lankadok, hanem a Szent Szellem égő tüzével ragyogóan betöltöm azt.

TOVÁBBI TANULMÁNYOK: Ézsaiás könyve 11:9; Márk Evangéliuma
16:15



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.